Top videos

G Nv
970 Views · 3 months ago

⁣IMDb 8.0
⁣Базиран на едноименния роман, това е въздействащата история от реалния живот на Лале Соколов, еврейски затворник, който е получил задачата да татуира идентификационни номера върху ръцете на затворниците в концентрационния лагер Аушвиц-Биркенау по време на Втората световна война.
Участват - ⁣Йона Хауер-Кинг, Мелани Лински, Анна Прохняк и др.

TodGG
954 Views · 12 months ago

⁣ Препоръчителен родителски контрол : Филма не е подходящ за деца
Филмът е по действителни събития. Сара е тийнейджърка, която очаква с нетърпение своя 18-ти рожден ден, за да се отдалечи от контролиращия си баща Дон. Но преди дори да успее да духне свещите, Дон я затваря в мазето на дома им...

TodGG
922 Views · 2 months ago

⁣IMDb 7.3
Всичко, което Джоузи Еймс иска, е прилична работа, с която да може да отглежда децата си. Това, което получава, са заплахи, оскърбления, задиряния, подценяване, физическа разправа и мръсни подмятания. „Приеми го като мъж”, съветва я шефът й. Вместо това, тя го приема като човешко същество и повежда борба.Чарлийз Терон е в ролята на Джоузи в “Северна страна”, суровата история на жените, които разбиват половата бариера в опасните железни мини на Минесота.... и завеждат първото голямо дело за сексуален тормоз. Франсис Макдорманд, Сиси Спейсик, Уди Харелсън и Шон Бийн са звездите, наред с Терон, в тази емоционално експлозивна история за правото на всеки работник на собствено достойнство.
⁣В ролите : Чарлийз Терон, Ел Питърсън, Томас Къртис, Франсис Макдорманд, Шон Бийн, Уди Харелсън, Сиси Спейсек, Мишел Монаган, Джеръми Ренър, Ричард Дженкинс, Джеймс Када и др.

TodGG
727 Views · 9 months ago

⁣По чудо останала на 29 години в продължение на осем десетилетия Аделайн Боуман (Блейк Лайвли) води самотен живот, без никога да си позволява да допусне близо до себе си някого, който може да разкрие тайната й. Докато една случайна среща с чаровния филантроп Елис Джоунс (Мишиел Хюисман) запалва отново страстта й към живота и любовта в сърцето й. След един прекаран уикенд с родителите му (Харисън Форд и Кати Бейкър), когато тайната й е заплашена от разкриване, Аделайн взема решение, което ще промени живота й завинаги.
⁣В ролите : Кати Бейкър, Линда Бойд, Ричард Херман, Аманда Крю, Елън Бърстин, Харисън Форд, Блейк Лайвли, Мишиел Хюисман, Марк Ганиме, Анджали Джай и др.

TodGG
701 Views · 1 year ago

⁣Филмът е създаден по дневника на Джим Керъл и проследява падението му от потенциална баскетболна звезда до хероинова зависимост и проституция. В главната роля е Леонардо ди Каприо, който безупречно се справя с пресъздаването на живота на героя, преминаващ през травмата от левкемията на приятел, употреба на наркотици, системно насилване от треньора по баскетбол и раздялата с голямата мечта да бъде спортна звезда.
⁣В ролите : Леонардо Ди Каприо, Лорейн Брако, Марк Уолбърг, Ърни Хъдсън, Мерилин Сокол, Джеймс Мадьо, Винсънт Пасторе, Бруно Кърби, Джулиет Луис и др.

Lorena74
489 Views · 6 months ago

⁣⁣IMDb 7.4
След като Атийе се среща лице в лице с една друга реалност и разбира, че всичко, което си пожелае може да се сбъдне, а човешките способности са безгранични, тя ще поиска да върне обратно починалата си сестра Джансу. Тя попада в свят, в който сестра й е жива, когато минава през магическата врата в Гьобеклитепе. Но в тази реалност нищо няма да е както преди. Там никой от хората, които познава Атийе, не познава нея. Защото в тази реалност, в която сестра й е жива, нито Атийе, нито вратата в Гьобеклитепе, през която преминава, съществуват. Атийе, която досега е действала съобразно своите интереси, ще се научи да приема решения за другите хора и за цялото общество. Това е една история за нейния героичен подвиг, за любов и човещина.
⁣С участието на : Берен Саат, Мехмет Гюнсюр, Метин Акдюлгер, Мелиса Шенослун, Башак Кьоклюкая и др.

Lorena74
461 Views · 10 months ago

⁣Хасрет е красива и освободена, безгрижна, а понякога и доста своенравна. Младата жена пее в музикална група и изкарва прехраната си като продава цветя до момента, в който Мурат, известен музикант, наследник на богат и уважаван род в Истанбул, случайно забелязва таланта на нейния необработен глас. От първия момент на тяхната среща, той ще се посвети на това да я научи на всичко, което е необходимо за истинския успех - на сцената и в живота.

⁣В ролите: Туба Буюкюстюн, Джансел Елчин, Гюнай Караджаоолу, Илхан Шешен, Айда Аксел и др.

NunSNb
448 Views · 2 months ago

IMDb 8.5
⁣Бащата на младата Мелек е убит от мафията Алпан, когато тя е все още малка. Тя израства в планове за отмъщение, променя самоличността си на Азизе, прониква в семейството, за да убие убиеца на баща си и да ги унищожи, но неочаквано се влюбва.
Участват - ⁣Бугра Гюлсой, Ханде Ерсел, Мустафа Авкиран и др

King_Fan
439 Views · 3 months ago

⁣Селена Сейнт Джордж се взира в бележката и в изрезката от вестника. Осиновителката й Долорес е обвинена в убийство. Селена с неохота се връща в родния си град Мейн, за да предложи помощта си. Не че вярва, че майка й е невинна. Всъщност тя таи подозрения към нея още отпреди 20 години.
Кати Бейтс - носителка на “Оскар” за най-добра актриса за филма “Мизъри”, се изявява в поредния трилър на Стивън Кинг (режисьор Тейлър Хакфорд), като Долорес Клейборн. Дженифър Джейсън Лий изпълнява ролята на огорчената Селена. Двете бавно разнищват миналото и настоящето, спомените и фактите, и разкриват ужасната истина за два мистериозни смъртни случая.
⁣В ролите : Джон Райли, Ерик Богозиън, Кристофър Плъмър, Джуди Парфит, Дженифър Джейсън Лий, Кати Бейтс, Дейвид Стратеърн и др.

NunSNb
409 Views · 2 months ago

⁣Сериалът е създаден по едноименното произведение на Орхан Кемал.
⁣Годината е 1965, мястото е Адана. Нуран - по-голямата дъщеря на перачката Айше - е възхвалявана от околните й с красотата си и с потенциала си на актриса. Един ден брат й Ихсан я продава срещу солидна сума пари на Бекир ага. Единствената надежда за спасението си Нуран вижда в шофьора Решат, в когото е лудо влюбена. Но когато научава, че човекът, за когото мисли да се омъжи, й изневерява със съпругата на шефа си, тя решава да избяга в Истанбул, където да стане това, за което всички смятат че е родена, това, за което и тя самата понякога мечтае - да стане филмова актриса. Режисьорът Кенан Йълмазер, който е с корени от Адана, е човекът, който ще даде шанс на Нуран и ще й помогне да се изкачи по стълбата на звездите. Но Решат и брат й Ихсан ще бъдат по петите й.

⁣В ролите: Джансел Елчин, Шукран Овалъ, Илкер Аксум и др.

TodGG
399 Views · 6 months ago

⁣Държава: Полша
⁣Жанр: Криминален, Драма

⁣Съдия Мазур, осъдена за убийство, което не е извършила, иска да си отмъсти и трябва да оцелее сред жени, които самата тя е пратила зад решетките.

Lorena74
398 Views · 1 year ago

⁣Филмът, направен по действителен случай, е концентриран върху остарелите разбирания на хората в отдалечените ирански селца, където много млади жени стават обект на домашно насилие или биват обричани на смърт от местните затворени общества. Корупцията и насилието са сред основните теми във фокуса на сърцераздерателната драма. Лентата е американска продукция, базирана на ужасяващата истинска история на невинна жена от Иран, която несправедливо бива убита с камъни според местните наказателни норми. Една от главните роли във филма изпълнява актрисата Шохрех Агдашло, която играе Захра, героична жена от иранско селце. Захра е леля на младата жена, наречена Сорая М, която крие от близките си тъмна тайна, но в един момент решава да бъде откровена с тях и да разкрие истината. Така започва мъчителния й път към смъртта. След като е прогонена от селото лелята на Сорая се омъжва за жесток и несправедлив иранец, който малко след брака започва системно да пребива жена си и да заговорничи срещу нея. Според актрисата Мохзан Марно, която игае самата Сорая, такава е все още съдбата на много невинни ирански момичета.
⁣В ролите : Шохрех Агдашло, Мозхан Марно, Надил Незахбан и др.

TodGG
391 Views · 11 months ago

⁣Ерин Грюуел в ролята (Хилари Суонк) е амбициозна 23 годишна току-що завършила млада жена, на която е предложена работа като учителка в гимназия. Само че гимназията се намира в едно от най-враждебните места в Калифорния, а и на нея са поверени ученици, който останалите учители смята, че не могат да бъдат научени на нищо. Само че самата тя смята че това е неоснователно и вижда съвсем реална надежда да промени тези млади хора. Не е изнендаващо обаче, че усилията й са възприети от самите ученици двузначно, предимно с враждебност. Само че нейната безстрашност и непоколебимост й помагат да намери точният подход към групичката. Когато тя запознава учениците си със събитията около Холокоста, тя с изумление открива, че те не знаят нищо за тази трагедия, сполетяла света десетилетия назад. Лекциийте й, разказващи за мъчителните събития отварят съзнанието на учениците за емоций, които досега те никога не са изпитвали. Разказите за насилието, несправедливостта и нетолерантността отварят очите на децата и към собственият им начин на съществуване, помагайки им да видят и избягат от техните идентични проблеми в собственият им свят. Ерин окуражава учениците да пишат за тези техни преживявания и изповядвайки се пред самите тях, всички изпитват огромно задоволство от това признание. Всичките 150 завършват училище, като някои от тях имат реални шансове да продължат образованието си в колеж.

Anatoli
356 Views · 8 months ago

Държава Ливан
⁣Участват: Khaled El Sayed, Toni Isa, Nadine Nassib Njeim, Aya Tiba
⁣Самра ,красива млада номадка, която превръща бедността и отчаянието, смъртта и страданието в красота и омагьосващ танц броди по улиците, където тълпата, запленена от нейната великолепна красота, я заобикаля, докато танцува. Тамер, млад лекар, който оглавява делегацията на "Лекари без граници" в Ливан, стига до номадския лагер с мисия да лекува деца, засегнати от смъртоносен вирус. Тамер е ужилен от вируса на любовта и се влюбва в Самра, която също се влюбва в него. Любовта им ще въвлече всички в безкрайна спирала от конфликти.

TodGG
315 Views · 1 month ago

⁣Държава: Полша
⁣Жанр: Криминален, Драма
Съдия Мазур, осъдена за убийство, което не е извършила, иска да си отмъсти и трябва да оцелее сред жени, които самата тя е пратила зад решетките.

Lorena74
314 Views · 1 year ago

Филма е римейк на Корейския филм ⁣A Moment to Remember / Паметен миг (2004) bg , който можете да гледате тук в сайта


⁣Лейля се връща в дома на баща си с разбито сърце след раздялата си с приятел.Трябва да изглади отношенията с баща си,който е много разочарован от нея.
Искендер,отраснал в сиропиталища.Без семейство и без дом но е избрал за професия строителството за да гради дом за другите.По една щастлива случайност пътищата на двамата герои във филма се засичат и последствията са неизбежни...
⁣В ролите : Озджан Дениз,Гизем Денизджи,Фахрие Евджен,Гюнеш Хайат и др.

⁣Режисьор : Озджан Дениз

TodGG
289 Views · 10 months ago

⁣Филмът е базиран на истинската история на Тим Балард, който изоставя кариерата си на американски правителствен агент, за да стане активист срещу трафика на хора. По време на една от операциите Балард освобождава момче, което му разказва за сестра си, останала в ръцете на търговци. Представяйки си какъв ужасен живот очаква момичето, Тим отива в джунглите на Колумбия, за да извърши най-опасната спасителна мисия досега.

TodGG
282 Views · 1 year ago

⁣ Двукратната носителка на Оскар Сали Фийлд прибавя още една силна роля към своята галерия от забележителни героини. В завладяващата история за страх и избавление "Не без дъщеря ми", тя играе американската туристка Бети Махмуди. Бети е дошла в Близкия Изток заедно с дъщеря си и съпруга си Муди на гости на неговите родители. Но скоро изплува ужасяващата истина за тяхната “ваканция”.

Муди категорично не позволява семейството му да се върне обратно в Америка. Бети може да се прибере, отсича той, но дъщеря им трябва да остане. Вековните предразсъдъци на местните жители, както и деспотизмът на полицията, са само част от ужасите, пред които се изправя Бети. Чужденка в непозната страна, Бети няма нито пари, нито приятели, нито права. Но има несломима воля. В една враждебна държава, където дори най-малкото невнимание може да є струва живота тя прави отчаян опит да избяга заедно със своето дете. Съдбата є, смелостта є и нейният неочакван триумф са незабравими.

⁣ В ролите : Жорж Корафас, Рошан Сет, Шийла Розентал, Сали Фийлд, Алфред Молина

G Nv
278 Views · 4 months ago

⁣Филм по - действителна история
⁣Вдъхновен от истински събития, "Не казвай името ми" разказва историята на оцелялата от трафик на хора Адриана, след като само тя успява да избяга от похитителите си. Ще проследим мъчителното й пътешествие към оцеляването, докато се движи по пътя към възстановяването.
⁣Участват - Cameron Arnett,Cory Kays,Brooklyn Wittmer

G Nv
275 Views · 2 months ago

⁣⁣IMDb 7.7
⁣Базиран на едноименния роман, това е въздействащата история от реалния живот на Лале Соколов, еврейски затворник, който е получил задачата да татуира идентификационни номера върху ръцете на затворниците в концентрационния лагер Аушвиц-Биркенау по време на Втората световна война.
Участват - ⁣Йона Хауер-Кинг, Мелани Лински, Анна Прохняк и др.
Showing 1 out of 326